Karrieremuligheter

Karrieremuligheter  

Engasjement og muligheter

Å bli med i NextPharma betyr å ta neste steg. Et solid steg fremover. Fordi  ditt engasjement vil bli møtt med nye muligheter. Med visjoner. Enten du er nybegynner, spesialist eller leder: legemiddel-, bioteknologi- og helseindustrien er full av utfordringer og fremtidsmuligheter. Og det er en fremtid vi i NextPharma ønsker å forme. Sammen med deg.

Kandidater på begynnernivå

Finn den perfekte jobben for deg som nyutdannet. Vi viser deg arbeidsmiljøet vårt. Og du viser oss ditt engasjement. La oss vokse sammen. Og ta det neste steget.      

Spesialister og ledere

Hvis du begynner hos oss som rådgiver eller leder, kan du være trygg på at erfaringen din vil få den anerkjennelsen den fortjener. Og at den vil fortsette å blomstre?. I internasjonale prosjekter og takket være stadig nye muligheter. Det er et løfte.

  • Piia, innkjøpssjef

    Piia mener at det først og fremst er menneskene som gjør NextPharma til et så spesielt sted å jobbe. Fordi de forenes av en felles visjon - å skape sammen. NextPharma sørger for at ingenting står i veien for dette. Piia jobber på vårt anlegg i Finland. Hun elsker å kunne ta sine egne beslutninger på en rask og ærlig måte. Hva annet skiller seg ut for henne? Arbeidets mangfoldighet - det store tilfanget av nye og spennende prosjekter, oppgaver og kunder, som hun engasjerer seg i hver dag. Enten det er i Tyskland, Frankrike eller Finland, vil engasjementet være det som driver oss fremover.
  • Päivi, Head of Quality Control

    Päivi jobber på vårt anlegg i Finland. For henne står NextPharma først og fremst for dynamikk. Rask beslutningstaking, fleksible prosesser, sunn pragmatisme - Päivi mener at alt dette ikke bare gjør det mulig for anleggene å videreutvikle seg, men også for menneskene som jobber der. Her er det aldri stillstand. Tvert imot. Engasjementet er alltid tilstede. Dette gjelder spesielt for Päivi. Og det samme gjelder hennes finske kolleger - noen av dem har til og med nådd pensjonsalderen, men fortsetter arbeidet med fullt pågangsmot. Engasjementet deres går ikke ut på dato. Som arbeidsgiver finnes det ikke noe større kompliment enn det. Vi ser frem til mange flere år med Päivi og våre finske kolleger.

Overvåk jobber i denne kategorien