Karrièremuligheter

Karrièremuligheter

Engasjement og muligheter

Å bli med i NextPharma betyr å ta det neste steg. Et solid steg fremover. Fordi  ditt engasjement vil bli møtt med nye muligheter og visjoner. Enten du er nybegynner, spesialist eller leder: legemiddel-, bioteknologi- og helseindustrien er full av utfordringer og fremtidsmuligheter. Det er en fremtid vi i NextPharma ønsker å forme, sammen med deg.

Kandidater på begynnernivå

Finn den perfekte jobben for deg som nyutdannet. Vi viser deg vårt arbeidsmiljøet og du viser oss ditt engasjement. Ta det neste steget og la oss vokse sammen.

Fagspesialister og ledere

Engsjement og faglig lidenskap er en egen kraft. Om du begynner hos oss som fagperson eller leder, kan du være trygg på at erfaringen din vil få den anerkjennelsen den fortjener.  Du vil få nye muligheter til utvikling og vekst. Det er et løfte.

  • Päivi, leder for kvalitetskontroll

    Päivi jobber på vårt anlegg i Finland. For henne står NextPharma først og fremst for dynamikk. Rask beslutningstaking, fleksible prosesser, sunn pragmatisme - Päivi mener at alt dette ikke bare gjør det mulig for anleggene å videreutvikle seg, men også for menneskene som jobber der. Her er det aldri stillstand, snarere tvert imot.  Päivi har er alltid engasjert og det samme gjelder hennes finske kolleger - noen av dem har til og med nådd pensjonsalderen, men fortsetter arbeidet med fullt pågangsmot. Engasjementet deres går ikke ut på dato. Som arbeidsgiver finnes det ikke noe større kompliment enn det. Vi ser frem til mange flere år med Päivi og våre finske kolleger.

Overvåk jobber i denne kategorien