Uramahdollisuudet

Uramahdollisuudet

Intohimo ja uudet mahdollisuudet

NextPharmalla eteneminen tarkoittaa seuraavan askeleen ottamista. Sitä, että työntekijämme rohkenevat ottaa reilun askeleen eteenpäin ja siirtyä uusille urille tekemiseensä kohdistuvan intohimon siivittämänä. Katse suunnattuna tulevaisuuteen. Olitpa sitten opiskelija, vasta-alkaja, asiantuntija tai johtaja: lääke-, biotech- ja health care -teollisuudessa riittää kosolti haasteita ja tulevaisuuden mahdollisuuksia! Nimenomaan niitä haluamme luoda NextPharmalla. Sinun kanssasi.

Vasta-alkaja

Jos olet vasta-alkaja, se riittää meille. Näytämme sinulle, millainen on meidän maailmamme. Näytä sinä meille, mikä on sinun intohimosi. Jatketaan yhdessä eteenpäin! Ja otetaan se seuraava askel.

Asiantuntijat ja johtajat

Intohimo tietää, mihin se pystyy ja mihin se haluaa. Jos haet meille töihin asiantuntijan tai johtajan tehtäviin, voit olla varma siitä, että arvostamme kokemustasi. Haluamme myös, että saat sitä meillä rutkasti lisää. Kansainvälisissä hankkeissa ja uusissa haasteissa, joita kohtaamme jatkuvasti, toinen toisensa jälkeen. Luvattu.

  • Päivi, Head of Quality Control

    Päivi työskentelee Suomen toimipaikassamme. NextPharma tarkoittaa Päiville dynamiikkaa: nopeaa päätöksentekoa, joustavia prosesseja, maalaisjärkistä käytännöllisyyttä – Päivin näkökulmasta tämä kaikki vaikuttaa siihen, että toimipaikat ja organisaatiot kehittyvät. Intohimo ei laannu. Ei varsinkaan Päivillä. Samoin kokevat Päivin suomalaiset kollegat: muutamat heistä ovat saavuttaneet jo eläkeiän, mutta he paiskivat silti edelleen töitä samalla sitoumuksella kuin ennenkin. Työhön kohdistuvaa intohimoa ei tule kahlita, se on paras kohteliaisuus, jonka voimme työnantajana saada. Olemme iloisia, että saamme tehdä töitä Päivin ja muiden suomalaisten kollegojemme kanssa vielä monia vuosia.
Näytetään 1 -80 / 85 työpaikkaa